Home » Hulp nodig?

KLEURANALYSEDOEKEN-STYLE-CHAPTER

Kleuranalyse
Duur: á 2 uur
: 80,00

Iedereen heeft een bepaald basistype waardoor er één kleurenpallet is dat het beste bij jouw past. Dit kleurenpallet zorgt ervoor dat jij er altijd op je best uitziet als jij deze kleuren draagt.

Kleur-en-stijlanalyse-Style-Chapter

Stijlanalyse
Duur: á 2 uur
: 80,00

Tijdens een stijlanalyse worden jouw figuurtype, gelaatstype en stijltype bepaald. Hierop gebaseerd geven de consulenten van Style-Chapter je een kijkje in wat voor jouw de beste kleding, sieraden en kapsels zijn.

Kleur-en-stijlanalyse-Style-Chapter

All-in-one analyse
Duur: 3 á 4 uur
: 140,00

Tijdens onze volledige all-in-one analyse wordt ieder aspect van jouw persoonlijke stijl besproken. Aan de hand van de verschillende analyses krijg jij inzicht in wat voor jouw de beste kleuren, stijl, sieraden en kleding zijn.

Gezichtsanalyse-style-chapter

Gelaatsanalyse
Duur: n.v.t.
: 25,00

Op basis van een foto meet en bepaald Style-Chapter de vorm van jouw gelaat. Je ontvangt hier een rapportage over per e-mail  inclusief de beste kapsels en sieraden voor jouw gelaatsvorm.

Online_shopping_assistent

Online Shopping assistent
Duur:
N.V.T.
€:
25,00

Heb jij er genoeg van om urenlang online te surfen naar nieuwe kleding, om vervolgens te eindigen met één truitje in je winkelmandje? Overweeg dan onze Online shopping assistent eens!

Kleurpaspoorten_style-chapter

Kleurpaspoorten/shoppers
v.a. €: 25,99

Jouw kleuren altijd bij de hand hebben? Geef een van onze kleurenpaspoorten dan een permanente plaats in jouw tas en heb hem altijd paraat tijdens het shoppen.