Home » Bikini love, de vijf trends voor het zomerseizoen 2017

Bikini love, de vijf trends voor het zomerseizoen 2017

Het lijkt misschien vroeg om het nu al over bikini’s te hebben, maar met dit weer is het des te leuker om je alvast te oriënteren op wat je dit jaar op het strand gaat dragen. Welke bikini kun je het beste aanschaffen? En zijn je bikini’s van vorig jaar nog wel hip genoeg? Stuk voor stuk belangrijke vragen, daarom is Style-Chapter de materie in gedoken en hebben wij de mooiste bikinitrends voor 2017 op een rijtje gezet. Kunnen wij jou deze zomer – zwemmend spotten in een van deze trends?

1. Sporty spice

Heel herkenbaar: je neemt een duik in het zwembad of in de zee, hangt je bikinitop bij bovenkomst onderaan je enkels. Zo niet welkom! De sportieve trend met de croptops en fitness gerelateerde ontwerpen zet zich stevig door in 2017. De sportieve bikinitops zijn namelijk helemaal hot! Net als de surfstyle rashguards en korte topjes met of zonder mouwtjes. Super handig tijdens het surfen, duiken en suppen. Healthy lifestyle, here we come!

bron: Zalando Badmode
bron: Zalando Badmode

2. Over the shoulder

Nog zo’n trend die van het dagelijkse leven zo naar de bikini-afdeling is overgewaaid: de one shoulder top. Oftewel een breder bikinibandje die je over één schouder draagt. Net even anders dan de bandeau, die we inmiddels allemaal wel kennen. Misschien wel slim om ‘m zo nu en dan af te wisselen met die klassieker, wel zo fijn voor je tanlines.

bron: Zalando Badmode
bron: Zalando Badmode

3. Ruffle the Shuffle

Misschien wel de leukste trend voor 2017 zijn de roesjes, ruffles, laagjes en kant. De trend die je in 2016 ook al terugzag in blouses en shirts, is nu ook populair bij de bikini. Je bikini mag dit jaar zo vrouwelijk en opvallend mogelijk zijn. Bikini’s met fringes! De extra stoffen details maken je bikini speels en girly. Deze kunnen vol aanwezig zijn op de top of broek, maar ook in bescheiden vorm aan het uiteinde van je touwtjes. Door met de stoffen te spelen creëer je een hippe en opvallende look, die ook nog super vrouwelijk staat.

bron: Zalando Badmode
bron: Zalando Badmode

4. Strik diploma

Veters zijn hip. Je bikini mag daarom versierd of afgewerkt zijn met zoveel mogelijk veters. Je kunt ze dragen bij je bikinibroekje of een nieuwe trend is de veters aan de zijkant van je bikinibroekje. Zeker met de high-waist bikinibroekjes, zie je dit terugkomen. Veters staan stoer en maken je badpak of bikini bovendien super sexy. Je kunt een bikini kopen met veters bij een hoog broekje of met veter bij de bikinitop. Het is allemaal goed, als ze maar aanwezig zijn bij je bikini. Maar ook bij de badpakken van 2017 zie je de veters voorbij komen. Want ja! Het badpak is terug.

bron: Zalando Badmode
bron: Zalando Badmode

5. Het badpak is back in business

Het valt misschien niet onder bikinitrends, maar het is wel een hele belangrijke! Ook al zijn we gek op bikini’s…. Het badpak is namelijk helemaal terug van weggeweest. Waar het badpak een aantal jaar geleden werd gezien als een klein beetje ouderwets, is hij weer hipper dan hip. Bovendien zorgt het voor een prachtig figuur. Deze zomer kun je naast een klassiek badpak ook kiezen voor een zogeheten ‘Monokini’ – een sexy kruising tussen een badpak en bikini.

bron: Zalando Badmode
bron: Zalando Badmode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *